Bekijk de Reviews op Zoover
FlipKey

Appartement Curacao

Home » Accommodaties » Appartement Curacao

Appartementen te huur voor de genieters

U wilt graag een comfortabel appartement huren op Curaçao? Genieten van een heerlijke vakantie op de Antillen? Curavilla biedt u verschillende appartementen op een mooi en kleinschalig vakantiecomplex. De appartementen van Curavilla zijn ruim en comfortabel. Elke appartement is van alle gemakken voorzien.

Daarnaast zijn de appartementen zeer centraal gelegen. CuraVilla is daarom ideaal gesitueerd ten opzichte van alle interessante locaties op Curaçao. Ook de ligging ten opzichte van de diverse stranden (het Spaanse Water en Willemstad) is gunstig. Een verblijf in een appartement van ons op Curaçao biedt zodoende het beste van twee werelden; rust en sfeer.

Bekijk onze appartementen of vraag meteen naar de beschikbaarheid

Appartement 1 is voorzien van oa. en woon- eetgedeelte met open keuken, een ruime slaap- en badkamer en een privé porch met tafel en twee eet/loungestoelen.

Appartement 2 is voorzien van oa. en woon- eetgedeelte met open keuken, een ruime slaap- en badkamer en een privé porch met tafel en twee eet/loungestoelen.

Appartement 3 is voorzien van oa. en woon- eetgedeelte met open keuken, een ruime slaap- en badkamer en een privé porch met tafel en twee eet/loungestoelen.

Appartement 4 is voorzien van oa. en woon- eetgedeelte met open keuken, een ruime slaap- en badkamer en een privé porch met tafel en twee eet/loungestoelen.

Over Curaçao

Op Curaçao is veel te zien en te beleven. bekijk hier de zaken die u niet mag missen.

Tips

Hier vindt u informatie over vluchten, autoverhuur en duiken op Curaçao.

Laat ons alles voor u regelen

Wij helpen u graag uw perfecte vakantie te plannen!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Curavilla, van onze aanbiedingen of van het nieuws op Curaçao schrijf dan in voor onze nieuwsbrief.

Bel mij terug

Wilt u meer weten? Vul dan het formulier in en wij bellen u z.s.m. terug.

  • Newsletter

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Language
     Nederlands Deutsch English

  • close