Bekijk de Reviews op Zoover
FlipKey

Disclaimer

Wettelijke kennisgeving met betrekking tot het gebruik van deze website.

Deze website is eigendom van CuraVilla Door deze website te raadplegen of te gebruiken gaat u akkoord met onderstaande condities. Als u hier niet mee akkoord gaat mag u deze website niet raadplegen of gebruiken.

Copyright.

Copyright 2011 CuraVilla, Jan Sofat 9 , Curacao. All rights reserved.

Intellectueel eigendom.

Niets van deze website mag gekopieerd, gereproduceerd, opgeslagen in een database, geupload, gedisplayed, verzonden of op welke manier ook, elektronisch, mechanisch, gedrukt, gefotografeerd verspreid worden. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van CuraVilla Met uitzondering van het feit dat u een kopie van de informatie op deze site op een computer mag downloaden voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Het veranderen van (informatie op) deze website of gebruik van (de informatie op) deze website voor enige andere reden is een inbreuk op het copyright en overige rechten van CuraVilla

Aansprakelijkheid.

In geen geval is CuraVilla aansprakelijk voor enig verlies of incidentele, directe of indirecte schade resulterend uit het gebruik, misbruik of het niet kunnen gebruiken van (de informatie op) deze website, zelfs niet als CuraVilla geattendeerd wordt op de mogelijkheid dat dit soort schade zou kunnen ontstaan.

Garantie.

Deze website en alle informatie op deze website wordt aangeboden op een ‘as is’ basis. CuraVilla geeft géén expliciete of impliciete garanties over de volledigheid, prestaties, accuraatheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en geschiktheid voor gebruik ten behoeve van een specifiek doel van deze website en alle informatie op deze website.

Laatste wijziging.

Deze wettelijke kennisgeving is voor het laatst bijgewerkt op 10 augustus 2009.

Toepasbaar recht.

De bovenstaande condities zijn opgesteld naar Nederlands recht. Enig dispuut voortkomend uit deze condities zal alleen voor een Nederlandse rechtbank gebracht kunnen worden.

Over Curaçao

Op Curaçao is veel te zien en te beleven. bekijk hier de zaken die u niet mag missen.

Tips

Hier vindt u informatie over vluchten, autoverhuur en duiken op Curaçao.

Laat ons alles voor u regelen

Wij helpen u graag uw perfecte vakantie te plannen!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Curavilla, van onze aanbiedingen of van het nieuws op Curaçao schrijf dan in voor onze nieuwsbrief.

Bel mij terug

Wilt u meer weten? Vul dan het formulier in en wij bellen u z.s.m. terug.

  • Newsletter

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Language
     Nederlands Deutsch English

  • close