Bekijk de Reviews op Zoover
FlipKey

Huisje huren Curacao

Een huisje huren op Curaçao geeft u het ‘thuis’ gevoel

Wilt u voor even ervaren hoe het zou zijn om op Curaçao te wonen? Iedere dag wakker worden onder de stralende zon en de heerlijke geur ruiken van de zee over het eiland? Dan is het huren van een huisje bij CuraVilla beslist een aanrader. Wij verhuren huisjes, villa’s en appartementen. Bij ons huurt u een huisje romantisch met z’n tweeën of juist gezellig met de hele familie, tot 16 personen! CuraVilla maakt het allemaal mogelijk!

Het huren van een huis op het prachtige eiland Curaçao maakt uw vakantie tot een ervaring die u waarschijnlijk nooit kunt vergeten. Alle huizen van CuraVilla zijn comfortabel ingericht en liggen centraal op het eiland. Zo bent u vanuit uw luxe huis altijd snel in het centrum van Willemstad maar ook in de Caracas of Jan Thiel Baai! Vanaf uw huis heeft u schitterend uitzicht op zee en tegelijkertijd kunt u genieten van de rust en schoonheid van het eiland. Voel de vrijheid van Curaçao!

CuraVilla****

Over Curaçao

Op Curaçao is veel te zien en te beleven. bekijk hier de zaken die u niet mag missen.

Tips

Hier vindt u informatie over vluchten, autoverhuur en duiken op Curaçao.

Laat ons alles voor u regelen

Wij helpen u graag uw perfecte vakantie te plannen!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Curavilla, van onze aanbiedingen of van het nieuws op Curaçao schrijf dan in voor onze nieuwsbrief.

Bel mij terug

Wilt u meer weten? Vul dan het formulier in en wij bellen u z.s.m. terug.

  • Newsletter

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Language
     Nederlands Deutsch English

  • close