Bekijk de Reviews op Zoover
FlipKey

Huurvoorwaarden

Huurvoorwaarden CuraVilla, Jan Sofat 9 te Curaçao.

(per 1 januari 2011)

Accommodatie en voorzieningen:

De accommodatie welke verhuurd wordt omvat:

Villa geschikt voor 6 personen. Kinderen tot 2 jaar in kinderbed (indien beschikbaar) op slaapkamer ouders zijn gratis.

4 tweekamerappartementen voor twee personen.

Voor de huurders van de villa en de appartementen is het gebruik van het zwembad en de ligstoelen op het pooldeck alsmede de barbecue in de tuin inbegrepen. Het gebruik van het zwembad en barbecue is geheel voor eigen risico. Duiken in het zwembad is uitdrukkelijk verboden. Barbecue op terras of pooldeck van de appartementen is niet toegestaan. Ouders met kinderen zijn zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van hun kinderen. Verhuurder kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor schade in welke vorm dan ook die het gebruik van zwembad, terras, pooldeck of barbecue met zich brengt.

Voor de huurders van de villa en de appartementen is er een wasmachine beschikbaar.

De villa en de appartementen hebben de beschikking over een wireless internetverbinding. Gebruik hiervan middels eigen notebook is gratis. Bij aankomst zal, indien gewenst, de inlogcode worden verstrekt.

Prijzen:

Alle prijzen zijn in euro’s

Voor de actuele huurprijzen zie de prijzen op de websitepagina van de villa of het desbetreffende appartement.

De kosten voor de eindschoonmaak bedragen € 80,- voor de villa gebaseerd op twee personen. Voor iedere persoon meer wordt € 10,- per persoon in rekening gebracht. De kosten voor de eindschoonmaak van de appartementen bedragen € 60,-. De kosten van de eindschoonmaak worden bij reservering in rekening gebracht en dienen vooraf te worden voldaan.

De borgsom voor de villa bedraagt bij twee personen NAF 350,-, per twee personen meer wordt de borgsom verhoogd met NAF 100,-. De borgsom voor de appartementen bedraagt NAF 250,-. De borgsom dient bij aankomst aan de beheerder contant te worden voldaan. De borgsom wordt na aftrek van eventuele van de kosten voor eventuele schade na de eindcontrole bij vertrek terugbetaald.

De kosten van water en gas zijn gebaseerd op een normaal verbruik.

Elektriciteit wordt doorberekend tegen een tarief van € 0,40 per kwh.

Verhuurder kan de prijzen zonder vooraankondiging wijzigen. Op bestaande reserveringen heeft dit uiteraard geen invloed.

Reservering en Betaling:

Na reservering ontvangt de huurder per e-mail een factuur voor een aanbetaling van 50% van de huursom. Deze factuur dient binnen 8 dagen te worden voldaan. Na ontvangst van de aanbetaling is de reservering definitief. Door het betalen van de aanbetaling verklaart huurder zich akkoord met deze huurvoorwaarden. Indien de betaling niet binnen deze termijn is ontvangen, vervalt de reservering.

Het restant van de huursom inclusief de kosten van de eindschoonmaak dient uiterlijk 6 weken voor de aanvang van de huurperiode te zijn voldaan.

Indien de reservering binnen zes weken voor de aankomstdatum tot stand komt, dient de gehele huursom terstond te worden voldaan.

De factuur is tevens de reserveringsbevestiging waarop de gegevens van de reservering vermeld staan. De factuur vermeldt het maximale aantal personen waarvoor is gereserveerd. Dit aantal mag zonder overleg met verhuurder niet worden overschreden.

Optie:

Om uw boeking voor de vlucht te kunnen regelen, is het mogelijk gedurende een periode van 5 dagen een optie te nemen. Het verkrijgen van een optie dient apart met verhuurder te worden afgesproken en vastgelegd. Gedurende de periode van de optie zal de villa of het appartement niet aan een ander worden verhuurd. Indien gewenst kan verhuurder u behulpzaam zijn met het boeken van een vliegticket.

Aankomst, vertrek en minimumverblijf.

Aankomst is dagelijks. In de kerstperiode is het minimumverblijf 14 nachten. De aankomst is de woensdag of zondag voor de kerst.

De huurder kan op de dag van aankomst inchecken vanaf 16.00 uur. Uitchecken op de dag van vertrek kan tot 12.00 uur. Later uitchecken is in sommige gevallen mogelijk. Dit dient met de beheerder te worden overlegd. Voor later uitchecken wordt een bedrag van € 50,- in rekening gebracht.

Annulering:

De huurder kan te allen tijde wegens dringende reden de reservering annuleren, veranderen of een andere huurder aanwijzen. Dit dient schriftelijk aan verhuurder te worden meegedeeld.

De annuleringskosten zijn:

Bij annulering tot 50 dagen voor aankomst 50% van de reissom

Bij annulering vanaf de 50e dag voor aankomst de gehele reissom.

Bij wijziging van een reservering of een vervangende huurder wordt € 65,- administratiekosten in rekening gebracht.

Wij adviseren u een annulering- en reisverzekering af te sluiten.

Beheer:

Het beheer van de villa en de appartementen wordt verzorgd door een beheerder. De beheerder vangt de huurder bij de villa of het appartement op en maakt hem daar wegwijs. De beheerder kan benaderd worden in geval er vragen of problemen zijn. De beheerder zal in overleg met huurder een tijdstip afspreken voor de eindcontrole op de dag van vertrek.

Waterverbruik:

Aangezien water op Curaçao schaars en dus duur is, heeft CuraVilla er voor gekozen de watervoorziening deels middels een eigen deepwell te regelen. De deepwell voorziet alle waterpunten in de villa en de appartementen, met uitzondering van de keuken, van water. De keuken heeft een aansluiting op het normale waterleidingnet. Alhoewel het water van de deepwell maandelijks wordt gekeurd en van goede kwaliteit is, adviseren wij u alleen het water in de keuken als drinkwater te gebruiken.

Schoonmaak:

De villa en de appartementen worden eenmaal per week schoon gemaakt en tweemaal per week van schone handdoeken voorzien. Indien de huurder een hogere frequentie wil, kan hij dit tegen betaling met de beheerder regelen.

Schade aan villa/appartementen en inventaris:

Indien er door toedoen van de huurder en of zijn/haar medebewoners schade aan de villa/appartementen of aan de inventaris wordt toegebracht, wordt deze in rekening gebracht. Eventuele schade dient direct of in ieder geval voor het vertrek aan de beheerder te worden doorgegeven. De schade wordt verrekend met de borgsom. Schades minder dan € 25,- worden, mits gemeld, niet in rekening gebracht.

Diversen:

Alhoewel u verblijft in een beveiligd gebied adviseren wij u geen waardevolle voorwerpen of papieren onbeheerd of zichtbaar in de villa of de appartementen achter te laten. De villa en de appartementen hebben de beschikking over een kluisje voor het veilig opbergen van deze zaken.

Wij adviseren u te allen tijde uw auto achter het hek te parkeren.

Verhuurder kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, inbraak of vermissing van zaken.

Alhoewel wij zullen trachten noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden te verrichten op tijden dat de villa of de appartementen niet zijn verhuurd, kan het voorkomen dat er dringende onderhoudswerkzaamheden moeten worden gepleegd. Verhuurder zal er naar streven de tijdsduur van deze werkzaamheden zo beperkt mogelijk te houden. Het verrichten van werkzaamheden tijdens de huurperiode geeft huurder geen recht op huurvermindering.

Het is huurder verboden feesten of evenementen in of op het gehuurde te organiseren. Het produceren van lawaai in welke vorm dan ook is na 21.00 uur verboden. Verder wordt ervan uitgegaan dat huurder in deze de normale omgangsvormen in acht neemt t.o.v. zijn omgeving.

Kinderen tot 18 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene in de gehuurde accommodatie verblijven.

Het gebruik van verdovende middelen is in of op het gehuurde ten strengste verboden.

Roken is alleen toegestaan op het bij de villa of het appartement behorende terras. In de villa of de appartementen is roken ten strengste verboden.

Jan Sofat is een beveiligd gebied met een bewaakte toegangspoort. Als huurder krijgt u bij aankomst een toegangspas. Deze pas is strikt persoonlijk en mag niet aan derden worden gegeven. De pas dient u telkens bij aankomst bij de slagboom te laten zien. Indien u bezoek verwacht, dient u dit vroegtijdig aan de security te melden met vermelding van de naam van de bezoeker en het adres waar u verblijft, Jan Sofat 9 Villa of Jan Sofat 9 Appartement. Bij verlies van de pas wordt u een bedrag van € 50,- in rekening gebracht.

 

 

Over Curaçao

Op Curaçao is veel te zien en te beleven. bekijk hier de zaken die u niet mag missen.

Tips

Hier vindt u informatie over vluchten, autoverhuur en duiken op Curaçao.

Laat ons alles voor u regelen

Wij helpen u graag uw perfecte vakantie te plannen!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Curavilla, van onze aanbiedingen of van het nieuws op Curaçao schrijf dan in voor onze nieuwsbrief.

Bel mij terug

Wilt u meer weten? Vul dan het formulier in en wij bellen u z.s.m. terug.

  • Newsletter

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Language
     Nederlands Deutsch English

  • close